Contact

Patrick Arthur Treffers
driehoekweg 25                                                                              7737pb Stegeren

06-41233152                                                

info@treffersfotografie.nl

ontkenning

1. Inhoud


De auteur behoudt zich het recht voor de actualiteit, correctheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie. Wat onvolledig of onjuist is, zal daarom worden afgewezen.
Alle aanbiedingen zijn niet bindend en vrijblijvend. Delen van de pagina's of de volledige publicatie inclusief alle aanbiedingen en informatie zijn mogelijk uitgebreid, gewijzigd of volledig verwijderd.

2. Verwijzingen en links


De auteur is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina's. Als er schade optreedt, kunnen de auteurs van de pagina's aansprakelijk zijn. Verder is de auteur niet verantwoordelijk voor geplaatste publicaties of berichten.

3. Auteursrecht


De auteur is niet van plan om auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor de publicatie of, indien nodig, om het auteursrecht van het betreffende object aan te geven.
Het auteursrecht voor materiaal dat door de auteur is gemaakt, is gereserveerd. Elke duplicatie of gebruik van objecten zoals diagrammen, foto's, video's, geluiden of teksten in elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan ​​zonder toestemming van de auteur.

4. Privacybeleid


Als de mogelijkheid voor de invoer van persoonlijke of zakelijke gegevens (e-mailadressen, naam, adressen) wordt gegeven, vindt de invoer van deze gegevens op vrijwillige basis plaats. Het gebruik en de betaling van alle aangeboden diensten zijn toegestaan ​​- indien en voor zover technisch mogelijk en redelijk - zonder de specificatie van persoonlijke gegevens of onder de voorwaarden van anonieme gegevens of een alias. Spamberichten worden gestraft.

5. Rechtsgeldigheid van deze disclaimer


Deze disclaimer moet worden beschouwd als onderdeel van de internetpublicatie waarnaar u werd doorverwezen. Als secties of individuele voorwaarden van deze verklaring niet worden beïnvloed door dit feit.

© 2018 Patrick Arthur Treffers

Using Format